(VIDEO) Legenda fudbala: RONALDINJOVA MAGIJA NE PRESTAJE!

Sport

21.09.2017

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo važi za jednog od tehnički najbolje potkovanih fudbalera ikada, a njegovi driblinzi i pasovi su dovodili do ludila odbrambene igrače širom Evrope dok je nastupao za Barselonu i Milan. Sada igra u Indiji, ali je podsetio na terenima za mali fudbal da reč "nemoguće" u fudbalu ne postoji za njega.

Ronaldinjova fudbalska magija i dalje pleni

Trenutno u Indiji nastupa za Nju Delhi Dragonse, a na meču protiv Bengalora izveo je potez koji se prepričava među fudbalskim fanovima širom sveta.

Loptu koju je dobio u kontranapadu, okrenut leđima ka golu i sa protivničkim golmanom iza sebe, odlučio je jednostavno da – propusti kroz noge.

Okrenuo se, zadao čuvaru mreže noćne more za duži period i lagano se prošetao do gola poslavši loptu u mrežu, naravno, bez gledanja.

Krajnji rezultat ovog susreta bio je 5:5, Ronaldinjo je postigao het-trik, a na protivničkoj strani se našla još jedna legenda evropskog fudbala - Pol Skols.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading