Marko Grujić postavio direktno pitanje Krstajiću i Tumbakoviću: Zašto me niste posetili u Nemačkoj?

Autor:

Sport

31.10.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Marko Grujić igra još jednu dobru sezonu u Herti iz Berlina, ali i dalje nije u planovima selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića. Mnogo se pisalo i pričalo u prethodnom periodu o tome zašto Marka Grujića nema u nacionalnom timu Srbije još od prošlogodišnjeg Mundijala, sjajni vezista je konačno progovorio o tome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Kao standardani član Herte, koji daje golove i upisuje asistencije u Bundesligi, visoki vezista ima pravo da se nada i očekuje poziv.

- Odmah da rasčistimo. Nisam ljut. Mlad sam i sigurno ću jednog dana igrati za reprezentaciju. Ne moram da žurim, niti da pričam da li zaslužujem ili ne zaslužujem poziv, ali... Krivo mi je zbog druge stvari. Bivši (Krstajić) i sadašnji selektor (Tumbaković) su bili u Nemačkoj, obilazili su igrače koji igraju u Bundesligi. Bili su u Verderu, Ajntrahtu... Mene nisu ni zvali. Jeste malo neobično. Ipak ja igram u klubu iz Bundeslige, i to standardno. Ali dobro. Ponavljam, nisam ljut. Samo mi je čudno da me se ne sete, a bili su ovde. Makar da se vidimo - rekao je Grujić za "Mozzartsport".

Prokomentarisao je mladi vezista i partija svog nekadašnjeg saigrača Luke Jovića koji je postigao svoj prvenac za Real Madrid u pobedi nad Leganesom (5:0).

- Mnogo će mu biti lakše sada. Baš sam srećan zbog njega. Veliki je pritisak tamo, očekivanja još veća. Znate, u Srbiji ljudi olako ispaljuju teze kako nije trebalo da ide u Real Madrid, kako mu je to velika greška. Ali to je Real Madrid. Ne zove mnogo puta. Svi koji počinjemo da se bavimo fudbalom negde imamo to u glavi, i nadamo se da ćemo igrati za klubove kao što su Real, Liverpul... Kada se setim samo onog meča kada mu je poništen gol posle VAR-a. Dva minuta čekaš i ništa. Slomi to mladog igrača, ali sada je dobro - rekao igrač Liverpula na pozajmici u Nemačkoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading