Borjan prodavao karte za Ligu šampiona i doneo veliku radost "Delijama"!

Autor:

Sport

31.10.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde su imali specijalnu priliku da u toku dana kupe karte za utakmicu Lige šampiona protiv Totenhema od čuvara mreže crveno-belih, Milana Borjana u Red Star šopu.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proveo je prohladno popodne poslednjeg dana oktobra za druženje sa navijačima u Red star šopu.

Zvezdina hobotinica je prodavala karte za meč četvrtog kola Lige šampiona protiv ekipe Totenhema. Mališani, kao i oni malo stariji, iskoristili su priliku da se fotografišu sa Borjanom, kao i da uzmu autogram koje je Zvezdin golman potpisivao na posebno urađenim karticama.

Red Star šop bio je ispunjen najmlađim navijačima Crvene zvezde koji su nestrpljivo čekali da dođu na red za dragoceno parče papira koje im je darivao iskusni čuvar mreže.

Takođe, svaki navijač koji je kupio kartu od Milana Borjana za utakmicu sa Totenhemom ostvario je popust od 50 odsto na kupovinu Zvezdinog dresa!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading