Srpsko veče u Seriji A: Milenković doneo pobedu Fioli, Kolarov dominirao, Segej asistirao, Juventus u dobukoj nadoknadi do pobede!

Autor:

Sport

30.10.2019

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi briljiraju u Seriji A! Nikola Milenković doneo je pobedu Fiorentini u meču sa Sasuolom od 2:1, Aleksandar Kolarov je upisao gol i asistenciju u trijumfu Rome protiv Udinezea 4:0, dok je Sergej Milinković Savić spakovao gol u slavlju Lacija protiv Torina 4:0.

Nikola Milenković

U okršaju Srba Nikola Milenković je pogotkom u 82. minutu utakmice doneo pobedu Fiorentini 2:1 protiv Sasuola u kojem igra Filip Đuričić.

Sasuolo je poveo, ali je "viola" poravnala rezultat u drugom delu, a tri boda ekipi iz Firence doneo je naš reprezentativac osam minuta pre kraja utakmice. 

Juventus je na jedvite jade u sudijskoj nadoknadi pobedio Đenovu 2:1 golom Ronalda sa penala, a na meču su viđena čak tri crvena kartona. 


Stara dama je povela posle 36. minuta igre pogotkom Bonuća. Ali, vratili su se gosti do kraja poluvremena. U 41. minutu rezultat je poravnao Kuame. 

U nastavku je Đenova do 60. minuta ostala bez dva igrača. Prvo je u 51. Kasate dobio drugi žuti, a onda direktan crveni i Marketi zbog nesportskog ponašanja, iako nije bio na terenu. 

Uspeo je Ronaldo da zatrese mrežu u sudijskoj nadoknadi, ali gol nije priznat zbog ofsajda. Međutim, dobio je novu šansu, pa je sa penala doneo pobedu "staroj dami" od 2:1.

Lacio je ubedljivo savladao Torino sa 4:0. Posle prvog dela meča domaćin je imao dva gola prednosti protiv Torina. Aćerbi je načeo "bikove" posle asistencije našeg Sergeja Milinković Savića, dok je prenost duplirao Imobile u 33. minutu. 

Imobile je u drugom delu utakmice sa bele tačke overio trijumf - 3:0, a Beloti je autogolom postavio konačnih 4:0.

Roma je sa igračem manje sa 4:0 savladala Udineze. Vodila je "vučica" posle prvih 45 minuta igre. Zaniolo je obradovao goste nakon što ga je s loptom spojio kapiten Srbije Aleksandar Kolarov.

Već u 32. minutu ekipa iz Rima ostala je sa igračem manje jer je Facio dobio direktan crveni karton. To ipak nije skupo koštalo goste koji su u drugom delu dotukli Udineze. Smoling je duplirao prednost, a na 3:0 povisio Klajvert. Posle asistencije Aleksandar Kolarov je zatresao i mrežu i to sa penala u 65. minutu meča za konačnih 4:0.

Bolonja našeg Siniše Mihajlovića poražena je na gostovanju Kaljariju sa 3:2. Poveli su gosti golom Santandera, ali su domaćini preokrenuli golovima Pedra i Simeonea. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading