Se*si Diletu prati 5.3 miliona, a celu Seriju A 4.200.000 navijača!

Autor:

Sport

31.10.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska lepota još jednom je zasenila fudbal! Uzalud igrači u 20 klubova Serije A trče za loptom, kad je seksi voditeljki Dileti Leoti (28) dovoljno da okači bilo koju svoju sliku na Instagram i privuče veću pažnju nego celo italijansko fudbalsko takmičenje.

RepublikaFoto: instagram.com/dilettaleotta
Dileta Leota i Andrej Ševčenko

O tome najbolje svedoči podatak da novinarka koja prati sport i sada već zaštitno lice fudbala na Apeninskom poluostrvu ima 5,3 miliona pratilaca na društvenoj mreži, dok zvanični profil Serije A, nekada najpopularnije lige u Evropi, ima "samo" 4,2 miliona sledbenika. Takav uspeh iznenadio je i samu lepoticu, čija svaka objava sakupi više stotina hiljada lajkova.

- Ponekad mi se čini da sve što napravim postane viralno, bilo da treniram u teretani ili plešem u klubu. Nisam očekivala da cela ova priča ode baš tako daleko - istakla je Dileta, koja je nedavno imala i incident kada su u javnost procurile njene eksplicitne fotografije.

Koliku pažnju je stekla objavljujući slike na kojima dominiraju grudi i zadnjica, posvedočili su i sami fudbaleri. Tako naš Sergej Milinković-Savić (24), kao i ostali dobitnici, nije mogao da skine pogled sa Diletinog poprsja na dodeli nagrada Serije A za prošlu godinu. S druge strane, tamnu stranu medalje slave pokazali su navijači Napolija, koji su jednom prilikom od zanosne Sicilijanke tražili da im pokaže grudi. Umesto njih dobili su samo palac nadole.

- Otišli su malo predaleko. Verujem da je to bila samo šala, a moja reakcija je bila ironična - dodala je Dileta, koju od napada može da brani i njen dečko bokser Daniele Skardina, sa kojim je uslikana kako se ljubi na jahti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una serata di grande calcio #AtalantaMilan @andriyshevchenko @dazn_it #DilettaGol

Објава коју дели ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) дана 16. Феб 2019. у 3:16 PST

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading