Šok u Humskoj: UEFA ponovo kažnjava Partizan, jedan od razloga je neverovatan!

Autor:

Sport

29.10.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se suočava sa novom kaznom UEFA, pošto je protiv njega ponovo otvorena istraga zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Kako javljaju "sportske.net", Disciplinska komisija je otvorila postupak protiv crno-belih i to zbog nekih stvari na koje su jednostavno ljudi u našem fudbalu navikli, ali koje su u Evropi nedopustive i neprihvatljive.

Mnogo već puta tokom poslednjih godina su srpski klubovi bili kažnjavani zbog zakrčenih prolaza, ubacivanja predmeta na teren i utrčavanja raznih lica kojima tu nije mesto po završetku utakmice, što su delegati sve zabeležili, pa će ovog puta opet klub iz Humske biti kažnjen zbog tih stvari.

Poseban je problem je ovo poslednje, jer u Nionu je svejedno ko je utrčao na teren, da li je to fotograf, dete ili huligan sa tribine, jednostavno, licima koja nemaju pravo i nije im mesto tu.

- To se nama ponavlja stalno, apelovaćemo sigurno, ali, ljudi, nema ničeg simpatičnog u tome što deca utrčavaju na teren. To je "pitch invasion" i za to se plaća kazna. A i šta je to što klub treba da uradi da roditelj ne pusti svoje dete od 10 godina da uđe na teren - citiraju Sportske reakciju iz Partizana.

RepublikaFoto: Starsport

Iznos kojim će biti kažnjeni zbog ovih propusta crno-beli nije poznat, ali pretpostavlja se da je reč o kazni od 25.000 evra.

Da ne zaboravimo da na naplatu bi trebalo da stigne kazna i sa meča protiv AZ Alkmara, kada su na tribinama bila samo deca do 14 godina, a razlog je ubacivanje predmeta na teren i Partizan treba to da plati 5.125 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading