Ognjen Vranješ prokockao i poslednju šansu zbog Karleuše!

Autor:

Sport

29.10.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnicima AEK-a je prekipelo, pobesneli su zbog novog ispada Ognjena Vranješa, a ovog puta kazna će biti drakonska! Iz atisnkog kluba su se oglasili i najavali kakva sudbina čeka kontroverznog fudbalera...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ognjen Vranješ

Navijači atinskih crveno-belih isprozivali su ga zbog skandala sa Jelenom Karleušom, pevačica se ultrasima Olimpijakosa zahvalila, a čini se da Vranješa tek čekaju nove nevolje.

Iako su čelnici AEK-a bili gosti na rođendanu Vranješa, u klubu smatraju da se sa žurkom preteralo, u javnost su izašli i snimci polugolih igrača sa mikrofonom. Sve je kulminiralo kada je Vranješ posle utakmice sa Olimpijakosom objavio uvredljivu poruku na Instagram storiju o Jeleni Karleuši.

U klubu su od Vranješa tražili da obriše poruku, a tehnički direktor AEK-a Ilija Ivić preduzeo je mere i fudbalera čeka nova kazna.

- Ilija Ivić više neće prihvatati nesmotrenost i neetičko ponašanje koje izaziva gađenje, ne mogu se prihvatiti igrači koji sebe izdižu iznad tima. One stvari koje je napisao ne mogu se ni spominjati - prenose grčki mediji, navodeći da Ivić ne želi da se prilagođava više "cirkuzantskim situacijama".

Navodno Vranješa čeka novčana kazna, ali spekiliše se da nije nemoguće da se ode korak dalje i da dođe čak do raskida ugovora, a poslednju reč imaće vlasnik Dimitiris Melisanidis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading