Ludnica u Podgorici i pored prvog mesta: Budućnost smenila partizanovca sa klupe i dovela drugog!

Autor:

Sport

28.10.2019

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujuća vest u Podgorici. Novo rukovodstvo Budućnosti smenilo je Branka Brnovića sa mesta šefa struke, iako je ekipa trenutno na prvom mestu na tabeli nacionalnog šampionata, a pride je ekipa prošla i u četvrtfinale crnogorskog Kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Budućnost Podgorica-Partizan u sezoni 2017/2018

Da sve bude nelogičnije, na njegovo mesto je privremeno postavljen Zvezdan Milošević, koji je u klub stigao kao sportski direktor pre tačno 31 dan da bi sada seo u trenersku fotelju.

Istina, nije da Milošević nema iskustva, srpski ljubitelji fudbala ga dobro znaju iz mandata na klupama Rada i OFK Bačke, a u Podgorici će mu pomagati i Andrija Delibašić, nekadašnji asistent u Partizanovom stručnom štabu.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Milošević

I sve je to donekle razumljivo, ali lokalni mediji se i dalje pitaju čime je to Brnović zaslužio otkaz? Da sve bude još manje razumno Brnović je, kad je krajem septembra nova uprava na čelu sa predsednikom Veselinom Mijačem došla u klub, služio suspenziju od osam utakmica zbog vređanja sudije posle derbija sa Sutjeskom.

Tada mu je uprava pružila podršku, kazna je u međuvremenu smanjena na pet mečeva, a Budućnost se sa druge popela na prvu poziciju.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Delibašić

A sad kad sve ide kako treba… Problemi u komunikaciji sa Brnovićem, pravdaju se u klubu.

- U nemogućnosti da ostvarimo potrebnu komunikaciju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba doneli smo odluku o njegovoj smjeni, nakon što nije hteo da pristane na sporazumni raskid saradnje.

Navode i da su svesni da će javnost biti zbunjena, ali…

- Navedena odluka nije bila laka, ali vrijeme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino mjerilo - stoji u saopštenju.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Brnović

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading