"Geret Bejl ne može da toleriše bol!"

Autor:

Sport

28.10.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je imao solidan start sezone, Geret Bejl je doživeo povredu tokom međunarodne pauze kada je imao probleme u utakmici Velsa i Hrvatske. Velšanin od tada nije igrao za Real, a Madriđani nisu objavili šta se sa Geretom dešava. Radio Kadena SER ima saznanja da za Bejlov izostanak nema medicinskog razloga. Sve je pod velom tajne, ali radi se o tome da Bejl ne podnosi najbolje bol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

- To je problem koji postoji od kada je Bejl došao. Od početka je on objasnio doktorima da je igrač koji ne podnosi bol veoma dobro. Zbog toga i Bejl ne želi da se mnogo zna o njegovim povredama - rekao je izvor Kadena SER. 

Medicinski izveštaji o Bejlovim povredama su zaista retki. Velšanin se oslanja na poverljivost koja postoji između lekara i pacijenta, a poslednji medicinski izveštaj o Bejlovoj povredi postoji sa početka 2019. godine.

Pre toga je izveštaj poslednji put napisan septembra 2017. Za poslednjih šest povreda koje je Bejl imao napisana su samo ta dva izveštaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading