Bez minuta na terenu ove sezone... Trener Benfike otpisao "srpskog Mesija!"

Autor:

Sport

28.10.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Andrija Živković je od 2016. godine u portugalskom velikanu Benfiki, ali je totalno nestao sa scene, ove sezone nije zabeležio nijedan minut na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Spekulisalo o potencijalnom transferu ili pozajmici tokom leta. Međutim, njegov ugovor od tri miliona godišnje bio je kamen spoticanja. Retko ko može i želi da plati toliko igrača koji prošle sezone igrao u proseku 46 minuta po utakmici.

Imao je srpski fudbaler problema i sa povredama, ali sada i kada je zdrav nije u planovima trenera Bruna Lažea.

- To je samo pitanje izbora -  kratko je prokomentarisao Laže situaciju igrača koga je FIFA nazvala "srpskim Mesijem", nakon što su "orlići" postali prvaci sveta 2015. godine.

Živković je za Benfiku odigrao ukupno 83 utakmice u prethodne tri sezone, postigao je četiri gola uz 24 asistencije.

Podsećanja radi, portugalski mediji nedavno su žestoko udarili po Andriji i optužili njegovog oca i menadžera Jovicu da nisu želeli da pristanu na rastanak zbog novca.  Živković sada zarađuje oko tri miliona evra, cifra će do sezone 2020/21 porasti na pet miliona. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Rekord navodi i to da je Živković jedini fudbaler koji ove sezone nije upisao nijedan minut u redovima Benfike, a zaradio je do sada već 740.000 evra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading