Suma: Nisam zvezda, cilj nam je prvo mesto!

Autor:

Sport

28.10.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Spartak sa 4:0 u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije. Jedan od strelaca na meču protiv Subotičana bio je i Sejduba Suma.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

- Danas se zaista osećamo dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebali smo opet sebi da vratimo samopouzdanje i da se dokažemo i pred sobom i pred domaćom publikom i uspeli smo u tome - rekao je omaleni Gvinejac.

Suma je kao cilj ekipe za ovu sezonu istakao prvo mesto u ligi.

- Apsolutno smo svesni da to više ne sme da nam se dešava. Moramo stalno da držimo drugo mesto da bismo napadali prvo mesto, to je naš cilj!

Za razliku od nekih prethodnih mečeva, navalni fudbaleri Partizana protiv se protiv Spartaka nisu isticali sebičnošću.

- To je dobro za tim. Mislim da baš treba da igramo kao što smo danas gde nismo bili sebični i gde su asistirali drugi Nathu i Sadiku i to je dobar signal za sve u timu.

Crno-bele u narednih 10-ak dana čeka veoma težak raspored, u Linglong Superligi na programu su dueli sa Čukaričkim i Vojdovinom, a onda i sledi gostovanje Mančester Junajtedu u okviru Lige Evrope.

- Mi smo Partizan, tamo idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja.

Za kraj Suma je i prokomentarisao svoj status u Partizanu.

- Ja nisam zvezda, ima nas nekoliko koje publika posebno voli. Svako ima svoje ljubimce i to je normalno.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading