Mandžukić se pita: Junajted zbog novca ili povratak u Španiju zbog Lige šampiona...

Autor:

Sport

27.10.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Mandžukić nije odigrao ni minut za Juventus od kada je na čelo "stare dame" seo Mauricio Sari. Italijanski stručnjak više preferira "svog" Iguaina i Dibala sa neizostavnim Ronaldom napred, tako da bi iskusni napadač mogao napustiti Torino tokom predstojeće zime.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić

Mančester junajted je bio već viđen kao novi klub hrvatskog internacionalca, ali se sada pojavio još jedan klub, koji bi možda mogao Mandžukiću da ponudi nešto što "crveni đavoli" ne mogu.

Radi se o Sevilji, koja je odlaskom Ben-Jedera napred ostala sa imenima poput Munasa Dabura, Ćićarita i Luk de Jonga.


Lopetegijev tim ima toplo-hladne rezultate, ali se klub iz Andaluzije bori za top četiri što bi im garantovalo naredne sezone i učešće u Ligi šampiona što bi moglo biti presudno za dolazak napadača.

Mančester junajted se sa druge strane nalazi u donjem delu tabele Premijer lige, može se reći da su šanse za LŠ već i nestale uzimajući igru Solskjerovih pulena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, premijerligaš može ponuditi veći novac od Španaca, što jeste bitno pošto će ovo verovatno biti poslednji veliki ugovor za Mandžukića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading