Sjajan meč i četiri gola u remijeru Leverkuzna i Verdera!

Autor:

Sport

26.10.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajer Leverkuzena odigrali su nerešeno 2:2 sa ekipom Verdera iz Bremena na svom stadionu u 9. kolu Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Baumgartlingera i Bitenkura

Leverkuzen nije uspeo da pobedi Verder na "Bajer Areni" i ostali su "zaglavljeni" na sredini tabele sa 15 osvojenih bodova, koliko imaju Lajpcig i Šalke.

Leverkuzen se mučio da postigne gol, ali je bio bolji rival tokom svih 90 minuta. Autogolom Omera Topraka došli do vođstva već u 4. minutu, a 20 minuta kasnije zbog povrede je igru napustio Aleksandar Dragović.

Pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 40. minutu utakmice, Milot Rašica donosi izjednačenje, a već u uvodnim minutima drugog poluvremena, Davi Klasen donosi potpuni preokret i Verder vodi sa 2:1.

Samo 10 minuta kasnije, Leverkuzen stiže do izjednačenja preko Lukasa Alarija, a treba napomenuti i da je Leverkuzenu pobeda "uskraćena" zahvaljujući VAR tehnologiji.

Fudbaleri Bajera u narednom kolu nemačkog šampionata dočekuju Borusiju Menhengladbah, dok Verder na svom terenu igra protiv Frajburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading