(FOTO) Kristijano ljubio Martu, šta će mu reći Georgina?

Autor:

Sport

27.10.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo zarađuje desetine miliona godišnje od fudbala, ali slavni Portugalac svoje bogatstvo još više uvećava snimanjen reklama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Geogrina Rodrigez

Tako je nedavno snimao reklamu za šampon za kosu, a tu se pojavila i jedna od najboljih fudbalerki na svetu, Brazilka Marta Vijeira Silva.

Tom prilikom je nastala i fotografija kako Ronaldo ljubi svoju koleginicu. Iako fotografija odaje prilično normalnu atmosferu u kojoj Kristijano drugarski ljubi Martu u čelo, na društvenim mrežama je priča krenula u suprotnom smeru.

Za 24 sata fotografiju je lajkovalo blizu 400.000 ljudi, podeljena je 3.000 puta i napisano je više od 15.000 komentara. Većina, naravno, iskazuje oduševljenje Portugalcem, ali su česti i oni koji "dolivaju ulje na vatru", te u priču uključuju Kristijanovu verenicu Georginu Rodrigez.

- Verenica ti neće biti srećna - samo je jedan od brojnih sličnih komentara koji aludiraju da između Kristijana i Marte postoji nešto više od drugarstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading