Tri komada Pulišića u Čelsijevom pokeru protiv Barnlija!

Autor:

Sport

26.10.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem meču subotnjeg programa u desetom kolu Premijer lige, fudbaleri Čelsija su kao gosti na "Turf Moru" savladali Barnli sa 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Pulišić

Bilo je to popodne koje je obeležio američki reprezentativac Kristijan Pulišić koji je postigao het-trik u novom trijumfu izabranika Frenka Lamparda.

Pulišić, koji je još prošle zime potpisao ugovor sa "plavcima", u 21. minutu posle solo akcije je zatresao mrežu domaćina, udarcem sa leve strane, da bi iz slične pozicije sa desnog boka u 45. minutu povisio na 2:0.

Isti igrač je do het-trika došao posle kornera u 56. minutu, tada je bio najviši u skoku na prvoj stativi i mreža Barnlija se još jednom zatresla.

Dva minujta kasnije posle odlične akcije, Vilijan je udarcem sa desetak metara povisio na 4:0, da bi finiš meča pripao domaćinu.Prvo je Džej Rodrigez u 86. minutu postigao gol, lopta je na putu ka mreži pogodila Tomorija i donekle promenila pravac, da bi tri minuta kasnije pogodak za Barnli postigao i Dvajt Meknil.

Posle šeste pobede u sezoni Čelsi je izbio na četvrtu poziciju, "plavci" sada imaju 20 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading