Nikad iskreniji Vladan Milojević: Visio bih na Terazijama, deportovali bi me, boli....

Autor: Republika

Sport

26.10.2019

11:09

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rešio je da progovori otvoreno o svemu, a posebno o činjenici da stranci koje su doveli crveno-beli ne blistaju...

Tanjug/AP
Vladan Milojević

- Nismo mađioničari i ne možemo da znamo kako će neko da se uklopi, već radimo na bazi pretpostavke. Nemamo mnogo vremena ni prostora, a ljudi ovde očekuju da sve bude idealno. To nije tako u životu. Ovo nije plejstejšn pa da ako vam se nešto ne sviđa, promenite džojstik. Igrači su ljudska bića, nekome treba mnogo više vremena da se prilagodi na neki stil - rekao je Milojević za "Novosti".

On je nastavio u istom ritmu.

- Zamislite šta bi bilo u javnosti da smo doveli Azara, da smo platili 100 miliona i da on igra i nije dao nijedan gol, kao što je doskoro bio slučaj u Real Madridu. Ja mislim da bismo svi visili na Terazijama, ja prvi. Bio bih deportovan, garantujem. Vi ovde kad napravite dribling, vi niste prevarili igrača, nego nekog ko vredi 80 miliona. Ili kada Van Dajku gurnete loptu kroz noge, to niste uradili Van Dajku, već nekome ko ima 200 miliona. 

Milojevića posebno boli jedna činjenica.

- Mi kad pobedimo, mi ne pobedimo, nego smo zaradili toliko i toliko. Kada to budemo promenili, onda ćemo shvatiti da u fudbalu danas igra novac. Voleo bih da dođe vreme da se ulaže ozbiljan novac kod nas. Do tada, sve što se uradi je čudo - zaključio je Vladan Milojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Komentari (0)

Loading