9 komada."Morali smo da ih kaznimo!"

Autor:

Sport

26.10.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Lestera Brendan Rodžers rekao je posle ubedljive pobede nad Sautemptonom da su igrači pokazali pravi mentalitet pošto nisu spuštali ritam, iako su na poluvremenu vodili sa 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brendan Rodžers

Time su upisali najubedljiviji gostujući trijumf i izjednačili se sa Mančester junajtedom na prvom mestu najvećih pobeda u istoriji PL.

Rodžersova ekipa je povela u 10. minutu preko Čilvela, zatim je defanzivac domaćih u Bertrand u 12. dobio crveni karton i to je bila uvertira u kanonadu gola Svetaca.

Do poluvremena su mrežu domaćih pogađali Tilemans, Perez dvaput i Vardi, a potom u nastavku ponovo Perez, Vardi (u dva navrata) i Medison.

- Dogovorili smo se na poluvremenu da ne smemo da spuštamo brzinu i da moramo da ih kaznimo. Rekli smo da je rezultat 0:0. Znam da je mom kolegi Ralfu (Hazenhitlu) bilo teško, ali mi moramo da radimo svoj posao i postignemo onoliko golova koliko možemo - rekao je Rodžers.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa sinoćne utakmice Sautempton-Lester siti

Za menadžera iz Severne Irske takav odnos je pokazatelj poštovanja fudbala.

- Ovo je deo naše edukacije. Potrebno je da se ne ponašamo kao momci, već kao pravi ljudi. Moji igrači su talentovani, ali moraju da nauče da uvek nemilosrdni - dodao je strateg Lestera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading