Najbizarniji penal u ISTORIJI fudbala!

Autor:

Sport

25.10.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kil i Bohum su zanimljivim okršajem otvorili 11. kolo Cvajte, a utakmica na severu Nemačke sigurno će narednih dana biti predmet polemike zbog kontroverznog, rećićemo i bizarnog penala koji je dosuđen gostima u 38. minutu.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Tekst potpisa

Skrivio ga je domaći rezervista Mihael Ebervajn koji nije bio na terenu u tom trenutku već se zagrevao iza gola u trenerci, a dok se istezao lopta je prolazila pored njega, on je u želji da je zaustavi i olakša igru domaćem golmanu uštopovao nogom, a glavni arbitar posle intervencije iz VAR sobe pokazao na belu tačku. Radi se o pravilu koje je u Nemačkoj uvedeno 2017. godine i koje kaže da se najstrožom kaznom kažnjava svaki "kontakt bilo kakvog trećeg lica s loptom u šesnaestercu". 

Ebervajn je za ovu glupost dobio žuti karton, a Đanvula relizovao jedanaesterac i doneo izjednačenje Bohumu. Ipak, to nije pomoglo gostima da zabeleže dobar rezultat na ovom meču pošto je Kil nastavio svoju trijumfalnu seriju i slavio sa 2:1 golovima Lija i Janija Sere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading