Poketino pred Liverpul pričao o Zvezdi!

Autor:

Sport

25.10.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino govorio je o pobedi nad Crvenom zvezdom i narednom duelu, protiv Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Poketinov Totenhem se mučio u dosadašnjem delu sezone i iz krize donekle izašao sa ubedljivih 5:0 protiv Zvezde u trećem kolu Lige šampiona.

I pored ubedljivog trijumfa Poketino je istakao da je to "samo mali korak".

- Bilo je lepo ponovo osetiti kako je to pobediti i odigrati kako želimo. Bilo je bitno da osvojimo ta tri boda u Ligi šampiona i dobijemo na samopouzdanju kako bismo nastavili da rastemo. Srećni smo, ali znamo da je to samo mali korak unapred - istakao je Poketino.

Spurse za vikend očekuje derbi kola Premijer lige protiv Liverpula, ekipe koja ih je savladala u finalu Lige šampiona prošle sezone.

- Finale Lige šampiona bilo je na sve ili ništa, a mi smo dobili ništa. Biti drugi nije imalo nikakvog značaja za nas. Bilo je dobro za klub da se dođe do finala LŠ, ali su igrači i osoblje bili potpuno 'prazni' posle te utakmice - kazao je Poketino.

Argentinac veruje da je prošlo dovoljno vremena da se njegov tim oporavi od tog duela.

- Vremenom možete da kažete da je dovoljno to što ste igrali u finalu Lige šampiona, ali to će uvek biti slučaj. Od tada smo mnogo razgovarali i povratili smo energiju. Oporavili smo se i sada je trenutak da unapredimo samopouzdanje i poverenje i da krenemo da pokazujemo naš puni potencijal i talenat - zaključio je trener "pevaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading