VOŽDOVAC ELIMINISAN: Čuka, Voša, Javor, Mladost u osmini finala Kupa Srbije

Autor:

Sport

20.09.2017

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog, Vojvodine, Javora i Mladosti iz Lučana plasirali su se danas u osminu finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: fkcukaricki.rs
Detalj sa utakmice Jagodina - Čukarički

Čukarički je pobedio Jagodinu u gostima 3:0. Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Petar Mićin u 14. i 28. minutu, dok je konačan rezultat postavio Nemanja Milojević u 72.

Vojvodina je u Pančevu pobedila Dinamo 2:1. "Lale" su povele u 16. minutu autogolom Milana Nedučića, da bi domaćin izjednačio preko Jovanića u 39. minutu. Pobedu gostima doneo je Stefan Cebara u 68. minutu.

Javor je u Ivanjici sa 2:0 pobedio beogradski Sinđelić, dok je Mladost iz Lučana na Novom Beogradu slavila sa 1:0 protiv Radničkog.

Fudbaleri Voždovca, najprijatnije iznenadjenje dosadašnjeg toka Super lige Srbije, eliminisani su danas od Budućnosti iz Dobanovca nakon penala. Nakon regularnog dela utakmice rezultat je bio 3:3, da bi Budućnost na penale slavila sa 4:2.

Mačva je takođe nakon boljeg izvodjenja jedanaesteraca (4:2) eliminisala Bačku, dok je Radnički iz Pirota sa 6:5 na penala eliminisao Novi Pazar (1:1).

Inđjija je na penale eliminisala Radnik iz Surdulice (0:0) sa 5:4, dok je u duelu superligaša Rad sa 6:5 na penale pobedio Zemun u duelu bez golova.

Zlatibor je posle penala pobedio niški Radnički 7:6. U regularnom delu bilo je 0:0. Spartak je u Zubinom Potoku pobedio Polet 8:1. Proleter je u gostima pobedio Metalac 2:1.

Mečevi Crvena zvezda - Dinamo, Sloboda - Borac, Rtanj - Partizan i Bežanija - Napredak biće odigrani 11. oktobra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading