AZ Alkmar uništio Astanu za drugo mesto u Partizanovoj grupi!

Autor:

Sport

24.10.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri AZ Alkmara savladali su Astanu sa ubedljivih 6:0 u 3. kolu grupe L u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Alkmara

Ovom pobedom su fudbaleri Alkmara skočili na poziciju dva, pošto je Partizan na svom terenu poražen rezultatom 1:0 od Mančester junajteda.

Holandski tim je sjajno odigrao ovu utakmicu, uspeli su da postignu čak 6 golova i da u potpunosti ponize goste iz Kazahstana.

Do vođstva je AZ došao tek pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 38. minutu kada je Kopmajners realizovao jedanaesterac, ali to AZ–u nije bilo dovoljno, pa je Boadu 5 minuta kasnije uvećao prednost.

Na naredni gol se čekalo sve do 77. minuta, a tada je Stengs bio precizan i bilo je više nego jasno da će se Astana ubedljivo poražena vratiti kući. Posle 6 minuta, dosuđen je novi jedanaesterac za AZ i ponovo je Kopmajners postigao pogodak.

To nije bilo sve. Samo dva minuta posle ovog pogotka, Sugavara je povisio prednost na 5:0, a Idrisi je u drugom minutu nadoknade postavio konačnih, AZ Alkmar 6 – Astana 0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading