"Konte je lud za mnom!"

Autor:

Sport

23.10.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Kaljarija Rađa Najngolan govorio je o svom odnosu sa aktuelnim trenerom Intera Antoniom Konteom i naglasio da postoje velike želje za saradnjom sa obe strane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Naingolan je na jednogodišnjoj pozajmici u Kaljariju, klubu za koji je igrao od 2010. do 2014. godine. Belgijski vezista imao je ponudu Fiorentine, ali je zbog lošeg zdravstvenog stanja svoje supruge, koja je iz Kaljarija, odlučio da se vrati u plavo-crvene.

- Voleo bih da sam nekada radio sa Konteom malo duže. Sarađivali smo jedan mesec i bio je "lud" za mnom. Uspeo sam da vidim njegove kvalitete - odlučnost i inovativnost- izjavio je Rađa Naingolan, koji je trenutno igrač pod ugovorom upravo Intera, na pozajmici u Kaljariju.

- Rekao mi je da je želeo da dođem u Čelsi, ali da je rukovodstvo kluba imalo druge ideje. To mi je govorio direktno od prvog dana. Cenim ljude koji mogu da vam u lice kažu svoje mišljenje- zaključio je 31-godišnji Najngolan, koji je u karijeri još igrao za Pjaćencu i Romu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading