Bačuaji pokorio Amsterdam, Lajpcig posle preokreta bolji od Banetovog Zenita!

Autor:

Sport

23.10.2019

16:41 >> 19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija i Lajpciga upisali su pobede u 3. kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak koji je odlučio duel u Amsterdamu

Londonski "Plavci" savladali su Ajaks u gostima sa 1:0, dok je nemački predstavnik na svom stadionu bio bolji od Zenita posle preokreta u drugom poluvremenu, bilo je 2:1.

Imali su fudbaleri Ajaksa mogućnost da pobedom protiv Čelsija naprave ogroman iskorak u odnosu na rivale i osame se na polovine grupne faze na putu ka nokaut rundi, ali su porazom vratili Čelsi u život i uneli neizvesnost u trku.

U na momente interesantnom, ali više borbenom meču, smenjivale su se inicijative rivala, ali je Čelsi jednu od dve najizglednije prilike uspeo da pretvori u gol i zasluženo slavi.

Batšuaj je u 86. minutu savladao Onanu i doneo Čelsiju šesti bod u grupi. Dušan Tadić je odigrao svih 90 minuta u ekipi Ajaksa, ali ovog puta srpski reprezentativac odigrao je daleko ispod svog nivoa.

GRUPA H

Ajaks - Čelsi 0:1 (Bačuaji)

21:00 Lil - Valensija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Na drugoj utakmici Lajpcig je stigao do velike pobede i bar na kratko zaseo je na čelo tabele. Zenit je golom Rakickog u 25. minutu poveo u Nemačkoj, ali je domaćin u nastavku uspeo da preokrene.

Prvo je izjednačenje doneo Lajmer u 49, da bi samo deset minuta kasnije spektakularan pogodak postigao Marsel Sabicer i tako postavio konačnih 2:1.

GRUPA G

RB Lajpcig - Zenit 2:1 (Lajmer, Sabicer; Rakicki)

21:00 Benfika - Lion

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Tokove mečeva mogli ste da pratite uživo na našem sajtu.

90. minut - Gotove su utakmice, Lajpcig je na svom stadion posle preokreta savladao Zenit sa 2:1, dok je Čelsi u završnici stigao do pobede protiv Ajaksa u Amsterdamu rezultatom 1:0.

86. minut - GOOOOL - Čelsi je krunisao nešto bolju igru u poslednjih 15-ak minuta, Pulišić je sjajno prošao i dodao do Bačuajia, koji je zakucao loptu pod prečku Onaninog gola.

73. minut - Imao je veliku šansu rezervista Čelsiju Bačuaji, ali se iz izgledne situacije propisno obrukao šutem preko prečke Ajaksovog gola.

59. minut - GOOOOOL -Sabicer donosi potpuni preokret ekipi Lajpciga, Nemci sada vode sa 2:1 protiv Zenita.

59. minut - Stativa za Ajaks, Alvarez je posle kornera glavom sjajno šutirao, ali nije imao sreće, u nastavku akcije šut je oprobao i Blind, ali mu je Kepa lagano odbranio udarac.

49. minut - GOOOOL - Lajpcig je stigao do izjednačenja preko Lajmera! Trenutni rezultat je 1:1.

45. minut - Poluvremena u Holandiji i Nemačkoj, samo jedan gol smo videli. Nadamo se da će nam nastavak doneti zanimljiviji i bolji fudbal, sa više pogodaka.

35. minut - Ajaks je postigao gol preko Promesa, ali je on nakon pregledavanja VAR snimka poništen zbog milimetarskog ofsajda Kvinsija Promesa.

25. minut - GOOOOOL - Zenit je poveo u Lajpcigu golom Rakickog, 1:0 za Ruse.

15. minut - Bez golova na oba stadiona. U Amsterdamu su i Ajaks i Čelsi imali po nekoliko dobrih napada.

18:55 - Krenule su utakmice u Amsterdamu i Lajpcigu.

AJAKS - ČELSI

 

 

 

RB LAJPCIG - ZENIT

 

 

18:15 - Sastavi timova

AJAKS - ČELSI

 

 

RB LAJPCIG - ZENIT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading