Vranješ priznao šta mu je najteže palo posle skandala sa Karleušom!

Autor:

Sport

23.10.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ je aferu sa poznatom pevačicom platio skuplje nego što se nadao, pošto je njegova karijera doživela vrtoglavi pad. Fudbaler je rešio da otvori dušu posle godinu dana ćutanja i otkrije šta mu je najteže palo posle po*no skandala.

Ognjen Vranješ pokušava da oživi karijeru u AEK-u

- Žao mi je što su me se onako olako odrekli, boli me to... Selektor Robert Prosinečki samo mi je poslao poruku u kojoj je napisao da zbog ogromnog pritiska javnosti više ne može da računa na mene. Ništa više. A sam selektor najbolje zna kakav smo odnos imali kada je nasledio Mehmeda Baždarevića. Pitajte ga to. Prošle nedelje kada je reprezentacija igrala u Atini, nismo se ni pozdravili - rekao je Vranješ za "Dnevni Avaz".

Navijači veruju da on može da pomogne.

- Svi pričaju lepo o meni, ali precrtan sam na najgori mogući način - zaključio je defanzivac.

Vranješ je nedavno slavio rođendan na kojem je pevala Svetlana Ražnatović, a u centru pažnje našao se zbog afere sa Jelenom Karleušom. Kasnije je i precrtan iz reprezentacije, a selektor Robert Prosinečki često je imao i surove komentare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading