Milošević: Daćemo sve od sebe, čast je igrati pred Fergusonom

Autor:

Sport

23.10.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred duel Partizana i Mančester junajteda šef struke crno-belih Savo Milošević istakao je da motiv ne nedostaje njegovom timu.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan juriša na Mančester junajted

Pričati o važnosti i posebnosti utakmice je izlišno. Najbitnije za nas je da smo spremni. Čeka nas teška utakmica, i praznik fudbala. Ovo je prilika da pokažemo koliko vredimo. Treba da nam bude čast i zadovoljstvo da igramo jednu ovakvu utakmicu – istakao je Milošević.

Vezista crno-belih Saša Zdjelar je naglasio da su ovo utakmice koje se čekaju.

Svi mi sanjamo jednu takvu utakmicu. Sanjamo da igramo protiv njih. Mi se pripremamo standardno, imamo cilj i nadam se da ćemo ispostovati sve što smo se dogovorili.

Što se tiče sastava Mančester junajteda, teško ga je predvideti.

- Tesko je predvideti šta može da se desi ,imaju 4- 5 povređenih igrača. Taj zadnji završni dogovor ćemo imati u svlačionici pred samu utakmicu. Mislim da su se vratili sa 4 igrača u odbrani – naglasio je Milošević, a onda se osvrnuo i na to što će ovaj meč posmatrati ser Aleks Ferguson.

- Čast je da Ferguson dolazi da gleda utakmicu. Ja ću ga videti i večeras na večeri. Imamo par mladih igrača koje možemo da predstavimo sutra. Sutra će dosta ljudi iz fudbala koji će biti na stadionu moći da vidi te igrače.

Partizan će svakako  dati sve od sebe na ovom meču.

Možemo očekivati Partizan na maksimumu, da ceo tim da maksimum 90 minuta. Videćemo da li će maksimum biti dovoljan. Dužni smo da damo sve od sebe sutra – završio je Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading