Ni drugom Srbinu ne ide u Madridu: Šaponjić bez minuta u Atletiku!

Autor:

Sport

22.10.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezervni golman Antonio Adan odigrao je 24 minuta, upola manje 19-godišnje desno krilo Rodrigo Rikelme. Samo još Ivan Šaponjić nije dobio ni minut od Dijega Simeona da bar pokuša da navijačima pokaže zašto ga je mimo svih očekivanja Atletiko ovog leta doveo iz Benfike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletiko Madrida

Portugalski mediji pisali su i da je razlog bio taj što je menadžer Miho Mlakar prilikom pregovora o produžetku saradnje sa Janom Oblakom insistirao da Madriđani angažuju i 22-godišnjeg napadača. Na pripremama je čak i imao neke solidne role, ali u konkurenciji Dijega Koste i Alvara Morate jednostavno nije mogao do šanse.

A šta o tome sada kaže Mlakar?

- Šaponjić je veoma talentovan momak, vredno radi svakog dana i čeka da dođe prilika. Siguran sam da će je i biti i da će pokazati Atletikovim navijačima da zaslužuje da nosi ovaj dres. Teško mu je, jer jedini u celom timu nije dobio ni minut da demonstrira želju da obraduje publiku. Jednostavno, nije dobio šansu. Ali tek je stigao u novi klub, mora vredno da radi i njegovo vreme će doći - optimista je Mlakar.

RepublikaFoto: twitter.com/Atlético de Madrid
Ivan Šaponjić

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Uostalom, ni Oblaku nije u Madridu sve teklo kao po loju kad je tek stigao. I on je morao da čeka svoj trenutak.

- Da, to je istina, ali svaki igrač ima svoj put. Samo je bitno da se boriš i da zgrabiš priliku kad se ukaže. Oblak je to već uradio i sada je najbolji golman na svetu i prilično sam siguran da će i Šaponjić imati opcije samo kad dobije šansu - zaključio je Mlakar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jan Oblak

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading