Nadali se dobrom, ali... Vuletić indirektno nazvao ministra finansija lažovom!

Autor:

Sport

22.10.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije prećutao obraćanje ministra finansija Siniše Malog javnosti ovog utorka gde je podneo izveštaj o detaljnom finansiraju dva najveća srpska kluba...

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Nova vest koja se tiče crno-belih i ponovo je tu Vladimir Vuletić kome ne može da promakne ništa što se tiče njegovog ili kluba iz Ljutice Bogdana.

VULETIĆ UDARIO NA MINISTRA FINANSIJA, SINIŠU MALOG!

- Kada nas istina vređa, mi lažemo i lažemo dok ne zaboravimo da laž uopšte i postoji. Svaka laž koju izgovorimo nosi dug prema istini. Pre ili kasnije, taj dug golazi na naplatu - citirao je Vuletić Valerija Lagasova, sovjetskog hemičara koji bio šef komisije koja je istraživala katastrofu u Černobilju.

 

 

Podsetimo, ministar finansija je podneo izveštaj po kom je KK Crvena zvezda dobila 1,626 milijardi dinara od države, FK Crvena zvezda 727 miliona, KK Partizan 1,217 milijardi i FK Partizan 899,4 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading