(VIDEO) Partizan jasan: Ne rasizmu!

Autor:

Sport

22.10.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Partizana je pred duel sa Mančester junajtedom pokrenulo akciju u kojoj poziva svoje navijače da jasno kažu ne rasizmu na tribinama.

RepublikaFoto: Starsport
Svi zajedno, na terenu i na tribinama

Na četri različita jezika, koji predstavljaju njihove maternje, prvotimci Partizana Umar Sadik, Bibars Natho, Sajduba Suma i Takuma Asano obratili su se širokoj fudbalskoj naciji u kampanji ‘Reci NE rasizmu’ u okviru meča grupne faze UEL koju FK Partizan igra u četvrtak 24.10 2019 od 18:55 na stadionu Partizana.

Protivnik crno-belih je Mančester junajted, a klub je pozvao navijače da u što većem broju uveličaju ovaj fudbalski praznik. Iz kluba se nadaju da će tribine biti popunjene, te da će što više navijača uveličati duel dva evropska velikana. 

 

 

Partizan je trenutno prvi u grupi L i posle dva meča nema poraz, dok je sa istim broj bodova - 4, Mančester junajted drugi na tabeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading