"Totenhem mora da pobedi, Fred ne ume da doda, biče 1:1 u Beogradu"

Autor:

Sport

22.10.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarli Nikols je nekada igrao fudbal, a sada je analitičar Skaj Sportsa, a on se osvrnuo na mečeve engleskih predstavnika sa predstavnicima Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikols veruje u pobedu "pevaca"

Iako priznaje da je Totenhem u jako lošoj formi on ističe da je pobeda imperativ Sparsa u ovom meču.

- Totenhem mora da pobedi. Imali su sreće protiv Votforda i izvukli su se golom Dele Alija. Poketino je napravio sedam promena i nije dobio odgovor kakav je želeo na terenu. Vidi se da Vertongen i Aldervireld ne žele da budu u Totenhemu jer ima nije ni ponuđen novi ugovor, a slična je situacija i sa Rouzom. Son je najraspoloženiji, brz je i spretan i sa loptom i bez nje i mislim da bi trebalo da igra u tandemu sa Kejnom. Crvena zvezda će pružiti pristojan otpor, ali očekujem da Totenhem ubedljivo pobedi . napisao je Nikols.

Kada je u pitanju meč Mančester junajteda u Beogradu, on je istakao da engleski tim ima veliki problem u veznom redu

- Biće ovo jako teška utakmica za Mančester junajted. Imali su performans u stilu Žozea Murinja protiv Liverpula, ali ne smom nikad da ih potcenim, čak i kad igraju ružno i loše pobeđuju. Marsijal je spreman i očekujem da bude u startnoj postavi u Beogradu, a čini mi se da će Solšer početi sa četiri igrača pozadi i da će njihov vezni red morati da drži loptu u nogama što duže iako Mektomini i Fred ne umeju baš najbolje da dodaju pas. Biće ovo naporan meč, a očekujem da rezultat bude nerešen 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading