Marin: Nadamo se da baš sad neće izaći iz krize!

Autor:

Sport

21.10.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin je svestan kvaliteta protivnika, ali se nada se da će crveno-beli pružiti dobru partiju u Londonu, ali smatra da će više šanse imati kada na "Marakani" dočekaju prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marin spreman za Totenhem

- Igramo na strani protiv vrlo dobre ekipe koja je prošle godine igrala u finalu Lige šampiona. Imaju vrhunske igrače poput Kejna, koji je po mom mišljenju jedan od najboljih napadača na svetu. Neće biti lako, to je svakome jasno. Idemo tamo da uzmemo nešto i da imamo još bolju situaciju u Beogradu kada ih budemo dočekivali- rekao je Marin.

Može li loša forma Totenhema da bude mač sa dve oštrice?

- To je uvek teško reći. Vrhunska ekipa poput Totenhema izlazi iz krize, i to verovatnije ranije nego kasnije, a mi se nadamo da neće biti sada. Isto znamo da igraju kod kuće, to im je dodatni motiv. Znamo da su ranjeni i da im gori, Totenhem želi da se bori za titule, ali preveliki je to kvalitet da cele sezone gube bodove… I taj meč sa Bajernom, izgubili su 7:2, ali su kod 1:1 imali šanse i Nojer je vrhunski branio. Mi smo u Minhenu već odigrali bolje nego na gostovanjima prošle sezone u LŠ, želimo još da napredujemo, da odigramo dobru utakmicu i možda uzmemo neki bod- rekao je Marin.


Za vikend su "pevci" odigrali nerešeno kod kuće sa Votfordom.
RepublikaFoto: Starsport

- Rano su primili gol, posle toga su napadali celu utakmicu i zasluženo su izjednačili, ali ovo će biti sasvim drugačija utakmica – to je ipak bila Premijer liga, ekipe se znaju. Nadam se da će biti slično po rezultatu, videćemo u utorak. Mislim da bi i remi bio dobar, pa da kod kuće idemo na pobedu- zaključio je Marin.


Utakmica je na programu u utorak od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading