Vulić otkrio mane viceprvaka Evrope: Sve osim poraza je uspeh!

Autor:

Sport

21.10.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić kaže da rezultatska kriza Totenhema ne može da zavara crveno-bele i da bi prihvatio remi u Londonu u utakmici 3. kola Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vulić, Milunović i Degenek slave pobedu nad Olimpijakosom

Vulić, strelac gola u preokretu Zvezde nad Olimpijakosom (3:1) u prethodnoj rundi, podsetio je na velike uspehe tima Maurisija Poketina u prošloj sezoni.

- Svesni smo da nas čeka jako teška utakmica, iako je Totenhem u padu forme i rezultatskoj krizi. To nas neće zatvarati jer su preozbiljna ekipa, koja je promenila samo dva igrača u odnosu na prošlu sezonu kada je bila u finalu Lige šampiona. Ipak, maksimalno smo spremni da im odgovarimo našim stilom igre- rekao je Vulić novinarima pred odlazak u Englesku.

Vulić ističe da veoma ceni engleski tim, kome daje ulogu favorita, ali to ništa ne mora da znači.


- Naravno da je Totenhem veliki favorit protiv nas, ali nećemo ići sa belom zastavom i da se predamo unapred. Uradićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat- rekao je Vulić, pre nego što je otkrio i da viceprvak Evrope ima mane.
RepublikaFoto: Starsport

- Nisam gledao protiv Votforda, ali smo analizirali Totenhem i uvideli njihove mane. Ako moram da ih izdvojim to je možda kada izađu visoko, veliki je prostor iza odbrane. Pokušaćemo to da iskoristimo- rekao je Vulić.


Kriza rezultata Totenhema je mač sa dve ostriče, smatra bivši član kruševačkog Napretka.

- U krizi su, ali možda im je meč protiv nas prekretnica u sezoni. Mi smo oprezni, apsolutno ne razmišljamo o njihovoj formi, već gledamo samo nas. Naravno da bih prihvatio remi, sve osim poraza je veliki uspeh- rekao je Vulić.

Zvezda je trenutno na drugom mestu u B grupi, iza Bajerna, a ispred Totenhema i Olimpijakosa. Zato Vulić dodaje da su naredna duela sa Totenhemom verovatno odlučujuća za osminu finala LŠ.

- Velika je verovatnoća da će odličiti. Bitna su veoma. Ko se bolje snađe imaće veliku šansu za drugu poziciju- optimista je Vulić.

Talentovani vezista, ipak, ne želi da se osvrće na prethodne dve runde i poručuje da je samo Totenhem u glavama svih.

- Sve se brzo izdešavalo, debi u Minhenu, gol Olimpijakosu, ali sve to je iza nas. Od stare slave se ne živi. Sada je Totenhem u fokusu... Gol i Totenhemu? Lepo bi bilo, ali ne moram ja, može bilo, samo da se vratimo neporaženi- zaključio je Vulić.

Utakmica između Totenhema i Crvene zvezde igra se ovog utorka u Londonu od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading