Vučelić i Vazura grme: Krivica je naša, ali Zvezdini rezultati i nepostojeći penali utiču na nas!

Autor:

Sport

21.10.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto euforije i iščekivanja meča godine protiv Mančester junajteda pred punim tribinama, u Humskoj je potpuno drugačija atmosfera posle neočekivanog poraza od Mladosti u Lučanima. Partizan je doživeo dva uzastopna poraza u domaćem prvenstvu, a čelnici Partizana smatraju da nema opravdanja za ove nespehe.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Miloš Vazura

- Rezultat je loš i zabrinjavajuć, ali igrači su najodgovorniji. Isto kao što su samo oni zaslužni kada se pobedi. Mnogo je faktora koji su uticali na loš rezultat. Recimo, premor zbog nastupa za reprezentaciju, neki igrači su došli dan ili noć pre utakmice u Lučanima. Drugi razlozi poraza su, naravno, slaba igra i loša realizacija. Ipak, titula nikada nije izgubljena, jer ima još da se igra, a prvenstvo će dugo trajati - poručio je predsednik kluba Milorad Vučelić za "Informer".

Prvi čovek crno-belih ističe da se krivci ne mogu tražiti u sudijskim greškama, već isključivo u svojim redovima.

- Kad se nekim drugim klubovima sviraju nepostojeći penali, to može možda da utiče na psihu igrača Partizana, ali krivac za poraz nije. Krivca ne smemo tražiti van svojih redova, poraz je samo naš problem. Nepravde utiču na igrače jer prate društvene mreže i sve što se dešava i to njima deluje kao organizovana nepravda. Ali ponavljam, to nije opravdanje. Moramo da gledamo u svoje dvorište, pogotovo jer je protiv Mladosti suđenje bilo korektno- rekao je predsednik Partizana.

Sličnog mišljenja je generalni direktor Miloš Vazura, koji ističe ono što je glavna boljka Partizana od početka sezone - vrlo loša realizacija.

- Nedopustivo je da izgubimo utakmicu protiv Lučana. Ekipa mora da shvati da nemamo pravo na kiks. Imamo možda najbolji tim u Srbiji, a onda momci izgube na onakav način. Ne daju gol iz 15 prilika, a prime iz jednog šuta. Da li je titula izgubljena zavisi i od toga da li će se i ubuduće svirati penali van šesnaesterca. Ako se bude gledao samo fudbal, onda nije izgubljena. Sve to utiče na psihu naših igrača, jer, logično, pratimo rezultate najvećeg rivala Zvezde i kada vide nepostojeće penale, gube energiju i nadu, ali to svakako nije alibi i pozabavićemo se sobom - rekao je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading