Zvezdo, dotuci taj raspali Totenhem!

Autor:

Sport

21.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su 29. avgusta u Monaku kuglice na žrebu Lige šampiona dodelile Crvenoj zvezdi za rivale u B grupi Bajern, Totenhem i Olimpijakos, mnogi navijači srpskog prvaka pomislili su da Beograđani nemaju šta da traže u konkurenciji nemačkog vladara i aktuelnog finaliste Lige šampiona. Mnogi, ali ne i Stanislav Karasi, legendarni vezista koji je od sredine šezdesetih do sredine sedamdesetih godina prošlog veka bio jedan od stubova velikana iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Popularni Stane za Srpski telegraf analizira sutrašnji (21.00, RTS 1, Arena sport 1) meč 3. kola elitnog takmičenja i priseća se dvoboja sa "pevcima" u kojima je kao igrač sudelovao pre čak 47 godina.

UZDRMANI DOMAĆIN

Činjenica da je Totenhem finalista Lige šampiona ni najmanje nije zabrinula Karasija, već naprotiv. Nada se da će ishod biti drugačiji nego u jesen 1972. godine kada su crveno-beli poraženi na tadašnjem Vajt hart lejnu sa 2:0 u osmini finala Kupa UEFA.

- Čim smo ih dobili za rivale u grupi, bio sam srećan jer znam da možemo da računamo na bodove protiv njih, a tada nisu bili u ovako dubokoj krizi. Bajern je u Londonu ogolio sve mane ekipe Maurisija Poketina, kada ih je sa 7:2 deklasirao. Totenhem je tanak u odbrani, to im je najslabiji deo tima, ali budimo realni, Zvezdi takođe. Ipak, nadam se bodu, a ako se ukaže prilika, zašto da ne i pobedi. Neka to bude osveta za nesrećnu eliminaciju iz Evrope moje generacije - poželeo je uspeh u Londonu legendarni as, koji će sutra bodriti tim Vladana Milojevića sa novog, ultramodernog stadiona u prestonici Velike Britanije.

NAPADAČKI KVARTET

Najveća snaga Totenhema, koji ove sezone u 12 zvaničnih mečeva u tri takmičenja ima samo tri trijumfa, jeste ofanzivni deo tima. Ideolog igre je Kristijan Eriksen, koji je zbog umora preskočio subotnji remi (1:1) sa Votfordom.

- Danac će sigurno igrati protiv Zvezde, pravi je majstor sa loptom i od njega sve akcije polaze. Uz njega najopasniji su kapiten Hari Kejn, Dele Ali i Heung Min Son. Video sam Alijev gol u subotu, da nije bilo velike greške protivničkog golmana, domaćin bi ostao i bez tog boda. Ali ozbiljan individualni kvalitet u veznom redu i napadu ima Totenhem, taj kvartet moramo neutralisati kako znamo i umemo - poručuje Karasi.

RepublikaFoto: Starsport

Za večeru sa Marinom 80.160 dinara

Još jednom su zvezdaši pokazali koliko veliko srce imaju. Naime, za večeru sa kapitenom Markom Marinom (30) na humanitarnoj licitaciji koja je okončana u subotu uveče najizdašnija ponuda iznoslila je 80.160 dinara, što predstavlja apsolutni rekord otkad ova akcija postoji. Sav novac će biti preusmeren na lečenje Helene Gavran, četvorogodišnje devojčice koja se bori sa tumorom na mozgu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading