Nišlije besne: Kome smeta jak Radnički, zbog čega najboljeg strelca lige nazivate ubicom?

Autor:

Sport

20.10.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Radničkom iz Niša dan nakon ubedljive pobede nad Napretkom ne vlada veliko zadovoljstvo, već bes zbog toga što se u prvi plan stavlja prošlost njihovog napadača Stefana Mihajlovića, strelca dva gola protiv "čarapana" i prvog stelca Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje nakon gola Nermina Haskića

Dan nakon pobede nad Napretkom uz novu sjajnu partiju Mihajlovića, novinari su skrenuli pažnju na burnu prošlost nekadašnjeg Zvezdinog omladinca, a u Radničkom su se osetili prozvanim zbog toga pa su rešili da izdaju saopštenje.

- Sada je već postala tradicija da kada god Radnički ostvari uspeh da se kreiraju afere u javnosti. Kada je naš klub iza beogradskih timova na tabeli niko ne napada Radnički, a kada krene da pobeđuje u javnosti se pojavljuju razni naslovi. To samo potvrđuje tezu da Radnički smeta samo kada pobeđuje i da se tada izmišlja sve kako bi se umanjio značaj naše pobede.

Fudbalski klub Radnički se pita da li jedan klub sa juga Srbije može da pobeđuje, a da ne bude meta napada? Pitamo se da li to znači da fudbal treba svesti samo na Beograd i da tek tada neće biti napada na klubove sa juga Srbije?

U prvom planu u medijima danas je Stefan Mihajlović, koji je trenutno najbolji strelac Superlige Srbije, a umesto da se afirmativno izveštava o tome kako je uspeo da prevaziđe privatne problem, on je nazvan ubicom.

Zbog svega toga FK Radnički je odlučio da se oglasi i da podseti medije šta je to pretpostavka nevinosti. O tom slučaju krajnju reč daće pravosudni organi Srbije, čiji je to posao i u taj segment Radnički neće da ulazi niti da to komentariše. Samo želimo da ukažemo da se zlonamernim tekstovima suštiniski napada klub, a da je za to iskorišćen privatni život našeg fudbalera - stoji u saopštenju kluba sa "Čaira".

Mihajlović je letos stigao u Radnički i posle 12 kola postigao impozantnih devet golova što ga je svrstalo u prvog stelca lige sa dva više iza pratioca Bojana Matića iz Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading