Najveći skandal majstor u srpskom fudbalu je najbolji strelac Superlige: Soraja, bekstvo sa mesta nesreće i povratak ogromnom talentu!

Autor:

Sport

20.10.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Zvezdin đak je proradio u dresu Radničkog iz Niša, Stefan Mihajlović se osamio na listi najboljih strelaca Super lige Srbije i sada na svom kontu ima devet pogodaka, a njegova fudbalska karijera i život su bili jako burni, pa su mnogi zanemari nesporan talenat koji poseduje.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72
Stefan Mitrović

U pobedi Radničkog nad Napretkom (4:1) Stefan Mihajloić postigao je dva gola i tako postao najbolji strelac domaćeg šampionata sa devet postignutih golova na 12 odigranih mečeva. Ipak, put do tamo nije bio nimalo jednostavan.

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, sada napadač Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefanovu dosadašnju fudbalsku karijeru nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Dospeo je u žižu javnosti ne po svojim igrama na terenu, već postupcima van njega. Još 2015. godine pojavila se vest da je tri meseca bio u vezi sa dve poznate starlete Sorajom Vučelić i Katarinom Živković. 

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto.

Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

Nedavno se pojavila vest da je čitav proces ponovo pokrenut u Višem sudu u Beogradu, a Mihajloviću po zakonu preti do 12 godina zatvora.

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je prema nekim navodima poludeo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

RepublikaFoto: instagram.com/bestofsoraja
Soraja Vučelić

Međutim, ispostavilo se da je Mihajlović slučajno Soraju posekao nožem i istrage nije ni bilo. Čak je i starleta potvrdila da nikakve namere nije bilo.

Momak koji je bio velika nada Crvene zvezde se u Zvezdi nije naigrao te je krenuo njegov put po Srbiji i kratko Švajcarskoj. Sopot, Sloboda iz Užica, Rad, Vojvodina, Borac iz Čačka i sada Radnički iz Niša.

Iako je postigao devet golova sa trenerom Miloradom Kosanovićem, očigledno nije u dobrim odnosima jer je prilikom slavlja gola koji je postigao Vojvodini u osmom kolu izbio mali sukob jer nije želeo da se pozdravi sa svojim trenerom.

Takođe, treba dodati i da je bio strelac u Kupu, odnosno kvalifikacijama za Ligu Evrope pa je već došao do brojke od 11 golova u tekućoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading