Majorka nokautirala Real, Jović i dalje posti!

Autor:

Sport

19.10.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Majorke slavili su u utakmici devetog kola La Lige protiv Reala sa 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Bio je to treći trijumf Majorke i prvi poraz Reala u prvenstvu Španije, pa Barselona sa 19 bodova sada ima bod prednosti u odnosu na tim večitog rivala.

Tim Zinedina Zidana je opet razočarao, očekivala se daleko bolja partija kraljevskog kluba, ali su borbeni domaćini na kraju zasluženo stigli do velikog trijumfa.

Jedini gol na utakmici postignut je u sedmom minutu, Žunior Lago je prošao po levoj streni, šutirao je iskosa sa ivice kaznenog prostora i poslao loptu u levi donji ugao gola Madriđana.

Mogao je Real do izjednačenja, najbolji priliku imao je Karim Benzema u 27. minutu kada je Karim Benzema pogodio prečku.

Takođe, treba reći da je Zinedin Zidan dao šansu napadaču Luki Joviću, bivši golgeter Ajntrahta iz Frankfurta je bio u timu od početka, ali bez konkretnog učinka.

Nastavio je golgeterski post, a u 66. minutu na terenu ga je zamenio Valverde.

Problem za Real bio je drugi žuti, automatski i crveni karton u 74. minutu za Alvara Odriazolu, pa su gosti do kraja igrali sa desetoricom.

Takođe, nešto ranije hetafe je kao domaćin bio bolji od Leganesa (2:0), a strelac oba gola bio je Anhel.

On je mrežu Leganesa zatresao u 64. i 84. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading