Ostojić: I navijači Zvezde znaju šta se dešava!

Autor:

Sport

19.10.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavila protiv Rada, Partizan izgubio u Lučanima, te posle 12. kola Superlige lider ima sedam bodova viška u odnosu na prvog izazivača. Na jednoj strani Topčiderskog brda osmesi, na drugoj razočaranje.

RepublikaFoto: Starsport
TRazočarani fudbaleri Partizana

I to ne samo lošim rezultatima crno-belih, već kako tvrde u Humskoj 1 i detaljima sa mečeva aktuelnog prvaka. Na njih, tačnije pre svega psihološki efekat na igrače Partizana, pričao je jedan od najiskusnijih u timu Sava Miloševća, štoper Bojan Ostojić.

- Sigurno je nama najteže što se rezultata u prvenstvu tiče, ali se iskreno nadam da ćemo početi i da rešavamo ove šanse na svakoj utakmici. Stvaramo dosta šansi, ali nas gol, jednostavno, neće - ocenio je Ostojić posle gostovanja u Lučanima, gde je zajedno sa saigračima, bio dominantan u polju, ali to nije bilo dovoljno da se sruši otpor defanzivno orijentisane Mladosti.

Ovo je već četvrtak utakmica od početka sezone, u borbi za bodove, na kojoj se favorit okliznuo.

- Mnogo nam je teže da igramo u prvenstvu nego u Evropi, jer sve što se dešava na drugim utakmicama verovatno utiče na sve nas. Moramo da zaboravimo ovu utakmicu što pre i da se dobro spremimo za sledeću.

Do Mančester junajteda ima još pet dana. Dovoljno da se greške isprave, glave ohlade, ali u svlačionici „Zemunela“ ne mogu tek tako da ostanu imuni na, kako kažu, dešavanja sa drugih stadiona.

- Jedini krivci za neuspeh smo mi igrači, ali trpimo ogroman pritisak i moramo da se nosimo sa tim kako znamo i umemo. Moramo da gledamo u naše dvoriste, ne smeju da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju, a to svi prepoznaju, kao i navijači Zvezde - dodao je Bojan Ostojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading