Radnički i Spartak ubedljivi, golovi padali kao na traci u prvih 45 minuta

Autor:

Sport

19.10.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom kolu Superlige videli smo pravu goleadu u prvih 45 minuta mečeva odigranih od 18 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Kec u Nišu!

Čak 12 golova je palo u prvom poluvremenu, a u nastavku su golgeteri usporili. Radnički iz Niša je ostvario ubedljivu pobedu pošto je savladao Napredak sa dva gola Haskića i po jednim pogotkom Mihajlovića i Jirke. Gol  Kojića za Napredak u 83. minutu bio je samo uteha za Kruševljane.

Spartak iz Subotice je takođe bio siguran na svom terenu, bili su bolji od Inđije sa 3:0. U prvom poluvremenu Srećković je postigao dva gola, Tekijaški je u drugpom delu igre potvrdio triumf.

Ogromnu dramu videli smo u Ivanjici gde je Javor u finišu došao do pobede 3:2 nad TSC-om. Grabež je doveo goste u vođstvo u 11. minutu, a izjednačenje smo videli već za 12 minuta preko Krnića. Na isteku prvog poluvremena TSC je poveo, ovoga puta preko Milićevića.

No ipak su bodovi ostali u Ivanjici pošto su Kuveljić i Maričić doneli preokret.

Voždovac je na krovu bio bolji od Mačve sa 2:0, pogotke su postigli veteran Dević i bek Hajdin, a iako je Radnik poveo 1:0 Proleter je već u prvom poluvremenu uspeo da preokrene i uzme tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading