Zlatan rekao svoje: Miha mi je prijatelj, došao bih u Bolonju zbog njega!

Autor:

Sport

19.10.2019

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni švedski napadač Zlatan Ibrahimović istakao je da postoji šansa da se vrati u Seriju A ako mu Siniša Mihajlović uputi poziv.

Ibra ponovo u Italiji?

Ibra je naglasio da je još od doba kada je igrao za Inter dobar prijatelj sa srpskim trenerom, te da je spreman da pomogne njegovom timu po isteku ugovora sa LA Galaksijem.

- Mihajlović mi je prijatelj, tako da ako bih potpisao za Bolonju, to bih učinio samo zbog njega. Razgovarali smo nedavno i Miha mi je rekao: “Zlatane, ovde bi svi trčali za tebe. Sve što bi trebalo da radiš je da stojiš napred i daješ golove!. Zahvalio sam mu se, ali to je malo verovatno. Ako se predomislim, zvaću ga, pošto i dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A - rekao je Ibrahimović.

U Italiji postoje glasine da je i Inter zainteresovan da na kraju godine dovede Ibrahimovića kako bi do kraja sezone pojačao konkurenciju u napadu.

- Ne poznajem Kontea lično, ali svi kažu da daje sve od sebe svakoga dana i u tom pogledu smo isti. Inter je u naletu pod njegovom komandom, ali je Juventus i dalje favorit. Napoliju kao da nešto fali, dok su svi ostali daleko ispod - dodao je Ibrahimović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading