Zidan zapušio usta novinarima zbog Jovića - Srbin dobija šansu!

Autor:

Sport

19.10.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač još čeka na prvi gol u dresu "kraljevskog kluba" i zbog toga se nalazi na udaru španskih novinara. Zinedin Zidan je stao u odbranu Luke Jovića pred meč s Majorkom u devetom kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Trener Reala obratio se medijima na konferenciji i jasno je stavio do znanja predstavnicima "sedme sile" da je sa Lukom sve u redu i da će krenuti da postiže golove.

- Jović nije obeshrabljen. Baš suprotno, dobro razume situaciju. Mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone. Polako je krenuo da priča španski i ulazi u dinamiku- rekao je Zidan novinarima.

"Mundo deportivo" preneo je da bi Jović mogao da se nađe u startnoj postavi protiv Majorke. Srpski napadač trebalo bi da zaigra zajedno sa Karimom Benzemom u formaciji 4-4-2.

Luka Jović

Zidan neće moći da računa na Edena Azara na ovom susretu, a i Geret Bejl je nedavno imao obaveze u reprezentaciji Velsa. Zbog toga se očekuje nešto drugačija formacija u kojoj bi Jović mogao da dobije šansu za novi start.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading