Konačan kraj Mandžukića u Torinu: Hrvat do kraja godine ne trenira sa Juventusom!

Autor:

Sport

18.10.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić definitivno će u januaru napustiti Juventus i preći u novi klub, ali u preostalih nekoliko meseci neće trenirati sa igračima italijanskog šampiona, potvrdio je trener "stare dame" Mauricio Sari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić

- U dogovoru sa klubom, Mandžukić više neće trenirati sa nama - izjavio je Sari, a italijanski mediji prenose da je takav dogovor postignut kako 33-godišnji centarfor ne bi rizikovao povredu.

Mario Mandžukić je, navodno, postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom o dolasku na "Old Traford" u zimskom prelaznom roku, ali se po najnovijim informacijama u trku za potpis iskusnog hrvatskog napadača uključio i Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Biće zanimljivo videti gde će nastaviti karijeru posle četiri godine u Juventusu, od kog će se i definitivno oprostiti.


Dolaskom Mauricija Sarija na klupu Torineza, Mandžukić ne samo da je izgubio mesto u timu, već ga u opšte nema u planovima novog trenera. Ove sezone je bez minuta na terenu, a ubuduće ga više neće biti i na treninzima prvog tima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading