(VIDEO) Velikan, legenda, borac... Miha iznenadio igrače na treningu Bolonje - Nek se spremi Juventus!

Autor:

Sport

17.10.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela porodica je provela nedelju u Rimu, ali najteže gostovanje u Seriji A Siniša Mihajlović jednostavno nije mogao da propusti. Bolonja u subotu uveče igra protiv Juventusa u Torinu i šef struke je želeo da po svaku cenu bude uz ekipu u najtežim trenucima. A kad Juve razveže svoju igru za protivnika to često budu najteži trenuci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Baš zato, malo iznenađenje za igrače u trening centru Kasteldebole. Nešto pre 15 sati Mihajlović se pojavio. Trening je bio zatvoren za javnost, ali je Bolonja po društvenim mrežama prenela delić atmosfere.

Mediji na Apeninima pišu da će Mihajlović sigurno biti tu i na sutrašnjem treningu, a da ideja je da bude sa igračima i u karantinu u jednom torinskom hotelu. Naravno, potom i na samom stadionu, da se pozdravi sa velikim prijateljem Mauriciom Sarijem, a onda da pokuša i da pobedi jednog od mentora.

VELIKO PRIJATELJSTVO SA SARIJEM I NEDVEDOM!

Mihajlović je naime 11. januara 2015. godine posle utakmice Sampdorija – Empoli prišao kolegi sa protivničke klupe i zamolio za dozvolu da prisustvuje Sarijevim treninzima. Što se kaže, da “krade zanat“ tadašnjem treneru Empolija. Sari je bio iznenađen, Mihajlović je u to vreme bio mnogo zvučnije ime, ali je odmah uvideo kakav je taktičar stariji kolega. Razmenili su telefone i koji mesec kasnije Mihajlović je stigao u Monteboro sportski centar u kome je četiri dana učio od Sarija. Rodilo se prijateljstvo, traje i do dan danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading