Gazda Napolija besan: "Ako hoće da idu u je*enu Kinu i da žive kao sranje, neka idu!"

Autor:

Sport

17.10.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji šuškaju već nedeljama. Hoze Kaljehon i Dris Mertens na leto postaju slobodni igrači i pretpostavlja da će u smiraj karijere pokušati da izboksuju sebi jedan unosan ugovor u Kini. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis nije se previše potresao. Naprotiv, iako nema potvrde da će oni zaista na Daleki istok De Laurentis kao de je već ljut.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

- Apsolutno nisam spreman da se nešto posebno potrudim oko njih dvojice. Svaki igrač ima svoju vrednost, zavisnu od toga gde igra, kako igra, koliko je star... Ako žele da se prodaju u Kinu, da budu preplaćeni da bi živeli život kao s...nje to je njihov problem - bez zadrške udara gazda Napolitanaca i dodaje:

- Ne mogu da prihvatim da je Kina takmičarska. Kina je daleko.  U životu, moraš da izabereš da li želiš da budeš srećan i pronađeš posao u kome ćeš da uživaš ili ćeš da radiš samo za pare. Za mene, novac je sredstvo, ne svrha. Ako oni misle da je svrha, treba da idu u Kinu - nastavlja kontroverzni filmadžija.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Aurelio de Laurentis

Kinematografiju je inače napustio baš zato što je shvatio da su sada veće pare u fudbalu, ali to ga naravno ne sprečava da oplete po drugima. Nema tu nikakvih emocija, čist biznis. Samo je pitanje kad je čije vreme. Trenutno, za razliku od Kaljehona i Mertensa, zlatne koke su mu Kalidu Kulibali i Fabijan Ruiz i zato o njima sve najbolje.

- Obožavam Kulibalija kao čoveka i zato sam odbio 105.000.000 evra za njega. Ali doći će vreme kad ćemo morati da ga prodamo. Isto važi i za Fabijana. Uvek je bio vrhunski igrač. Ubedio sam sebe da platim 30.000.000 evra za stranca, uradio sam to sa razlogom. Ali ako smo pronašli Fabijana, pronaći ćemo i druge poput njega. Vrata su uvek otvorena. Ne vezujem se za igrače - iskren je De Laurentis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Samo lova. Bez obzira što se pravi da ga ona ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading