"Dajte vremena Joviću, savršen je"

Autor:

Sport

17.10.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Ajntrahta iz Frankfurta Aleksander Mejer stao je u odbranu srpskog internacionalca Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Bivši napadač Crvene zvezde i Ajntrahta je na meti kritičara otkako je letos stigao u redove kraljevskog kluba.

Jović još nije uspeo da se upiše u listu strelaca i mnogi u Španiji smatraju da je uprava Reala načinila grešku kada je rešila da ga dovede za 60 miliona evra.

Ipak, Mejer je stao na stranu Jovića rekavši da se radi o mladom igraču i da mu treba dati vremena da se privikne na novu sredinu. On je takođe branio i bivše Jovićeve saigrače, Sebastijena Alea i Antu Rebića koji su pojačali Vest Hem i Milan.

- Nikada nije greška kada odete u Real, a što se tiče Sebastijena, igra u najboljoj ligi na svetu. Svi su otišli u velike klubove i mislim da su to veliki koraci u njihovim karijerama - kaže Mejer koji igra u dresu Vestern Sidnej Vonderersa.

Konkretno što se tiče Jovića, zatražio je da u Madridu budu strpljivi.

- Kada neko tako mlad ode u drugi klub, potrebno mu je vremena da se prilagodi. Siguran sam da će im se Jović isplatiti. Posle sve ili tri nedelje mogli biste pričati o tome kako je dobar finišer. Ima sve, levu, desnu nogu, postiže golove glavom. Savršen je pred golom - zaključio je Mejer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading