Zvezda uveličala stogodišnjicu kluba iz Negotina!

Autor:

Sport

16.10.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Hajduk Veljko iz Negotina proslavio je juče sto godina od svog osnivanja, a manifestaciju su uveličali omladinci Crvene zvezde. Predstavnik Omladinske škole Crvene zvezde Dejan Cvetković, razmenio je prigodne poklone sa predsednikom opštine Negotin, kao i sa predsednikom Fudbalskog kluba Hajduk Veljko.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Omladinci Crvene zvezde u Negotinu

Crveno-beli biseri su prisustvovali proslavi, večeri, a imali su priliku i da na fudbalskom terenu pokažu svoj raskošan talenat. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Simić, ističe zadovoljstvo zbog punih tribina u Negotinu.

- Ugošćeni smo na najlepši mogući način u Negotinu. Tribine su bile pune i drago mi je što je postojalo veliko interesovanje za ovu utakmicu. Rezultat je bio u drugom planu, ali smo se fenomenalno nosili sa seniorima domaćih, čak bili i dominantni u odnosu na njih. Poveli smo 20 igrača, svi su dobili priliku i ostavili sjajan utisak, što me veoma raduje – istakao je Simić i dodao da se ekipa okreće izazovima u prvenstvu.

U okviru proslave, odigrana je i utakmica u kojoj su omladinci Crvene zvezde slavili protiv prvotimaca iz Negotina, rezultatom 4:2, a pogotke za crveno-bele postigli su Nikola Njamculović, Stefan Maksimović, Edvin Eleven i Lazar Popović.

- Odmerili smo snage sa seniorima i pokazali da možemo da se nosimo sa njima, te da ih pobedimo. Drago mi je što smo pokazali kvalitet i što sam postigao pogodak, jer to je zadatak svakog napadača. Nosimo mnogo lepih utisaka iz Negotina i srećni smo što smo bili deo proslave domaćina – istakao je kapiten gostiju Lazar Popović.

Fudbalski klub Hajduk Veljko se takmiči u Zoni Istok, a svoje prve fudbalske korake u klubu iz Negotina napravio je i nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde i sadašnji reprezentativac Srbije- Predrag Rajković

Predrag Rajković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading