Otkriveni neverovatni detalji - Arsenal pre dve godine hteo Grizmana, ali...

Autor:

Sport

16.10.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je pre dve godine bio veoma blizu da dovede Antoana Grizmana iz Atletika, ali Francuz nije hteo u London zbog kontinentalnog takmičenja u kom su "tobdžije" igrale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Te sezone 2016/17. Arsenal nije uspeo da se kvalifikuje za Ligu šampiona i tako su "tobdžije" po prvi put posle 20 godina propustile najkvalitetnije evropsko takmičenje. Jasno je da će klub krenuti silaznom putanjom posle toga, a takođe je londonski klub postao manje atraktivan za mnoge igrače.

Među njima je i Antoan Grizman koji je bio spreman da pređe u Arsenal na leto 2017. godine, ali samo u slučaju da klub igra Ligu šampiona. 

Grizman je mogao da u Arsenal pređe još 2013. godine, ali je tada klub sa "Emirata" odbio da potpiše Francuza. Četiri godine kasnije je situacija bila obrnuta. Arsenal je te 2017. doveo Aleksandra Lakazeta, prvi put je igrao Ligu Evrope i to u grupi sa Crvenom zvezdom, a interesantno da ga je u polufinalu izbacio baš Grizmanov Atletiko.

Arsenal ni sezonu posle toga nije uspeo da se vrati u Ligu šampiona, a čini se da je bio nikad bliži tome jer je izgubio finale Lige Evrope od Čelsija i to pod vođstvom Unaija Emerija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Što se tiče Grizmana, on je definitivno promenio sredinu 2019. godine kada je iz Atletika prešao u Barselonu.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading