"Želimo da nastavimo niz!

Autor:

Sport

16.10.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle završetka reprezentativne pauze izabranici Vladana Milojevića okreću se nacionalnom šampionatu, a defanzivac Crvene zvezde Ribeiro Santana Žander izneo je očekivanja pred utakmicu sa Radom koja se igra u petak od 20 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Žander na večitom derbiju

- Lep period je iza nas. Vezali smo uspehe u Ligi šampiona, Kupu i Linglong Tire Superligi. Tokom reprezentativne pauze vredno smo trenirali i analizirali našu igru. Mislim da smo vremenom došli do željenog stila igre. Mi smo profesionalci i spremni smo za izazove koji nam predstoje. Utakmica sa Radom dolazi posle pauze i mislim da ćemo pokazati našoj publici da smo još bolji. Očekujemo sjajnu podršku naših navijača koji nam daju vetar u leđa. Nijedna utakmica nije laka, ali mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu– rekao je Žander.

Zvezdin Brazilac prepun je sjajnih utisaka posle više od tri meseca u našem klubu.

- Sjajno se osećam u Zvezdi. Svi zaposleni, od stručnog štaba preko saigrača su me odlično prihvatili. Igram Ligu šampiona, prvi smo u prvenstvu, a i u Kupu odlično napredujemo tako da nema razloga da ne budem presrećan - istakao je Brazilac.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Meč sa Radom je uvertira pred okršaj sa Totenhemom koji Zvezdu očekuje u utorak u Londonu.

- Gostujemo ozbiljnom rivalu u Ligi šampiona. Nisu tek tako prošle sezone došli do finala najelitnijeg evropskog takmičenja i ne smemo da ih potcenimo. Doživeli su težak poraz od Bajerna u prošlom kolu, ali to ne sme da nas zavara. Ozbiljan pristup imamo pred svaku utakmicu i gledamo samo ono što je danas. U fudbalu se ne živi u prošlosti i mislim da je to jedini pravi pristup. Svakako, pre Totenhema, imamo utakmicu sa Radom i želimo da nastavimo pobednički niz započet od meča sa Voždovcem – zaključio je defanzivac Crvene zvezde Ribeiro Žander.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading