(VIDEO) Novi SKANDAL u srpskom fudbalu: FSS pokrenuo istragu zbog NAMEŠTENOG meča!

Autor:

Sport

16.10.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu protiv učesnika utakmice 14. kola Prve lige Smederevo - Kabel (2:1) odigrane u ponedeljak - zbog sumnji da je susret NAMEŠTEN!

RepublikaFoto: youtube.com/Prvaliga Srbija
Detalj sa "sumnjive" utakmice: Smederevo-Kabel

Meč je pod lupom kako saznaje Blic, pošto su Smederevci slavili posle preokreta, kladioničarskim rečnikom "iz dvojke u keca". Kabel je vodio na poluvremenu, a onda su dešavanja u drugom poluvremenu u kojem je viđeno nekoliko "zanimljivih" situacija privukla pažnju nadležnima za regularnost u FSS, pa je pokrenuta istraga.

Isti izvor navodi da su sumnjive prvo  izmene Kabela, a onda i golovi Smedereva, odnosno reakcija gostujuće odbrane kod pogodaka domaće ekipe. Pažnju je privukla situacija na početku drugog poluvremena kada je umesto golmana Gorana Vukliša ušao rezervista Vukašin Pilipović.

Potom je trener Novosađana u 53. minutu izvršio dvostruku izmnenu, kada su izašli iz igre Nebo Siril Izučukvu Junior i Stefan Petrović, a ušli na teren Aleksa Vujić i Milan Srbijanac. U 58. minutu, kada je došlo do izjednačenja posle sumnjive reakcije odbrane Kabela, gosti su ostali bez Marka Bjekovića, koji se žalio na povredu.

Novosađani su do tada ispucali sve tri izmene, pa su nastavili meč sa desetoricom. U 74. minutu domaćin dolazi do preokreta i pobede, posle još jedne sumnjive reakcije odbrane Kabela.

VELIKI PAD KVOTA U KLADIONICAMA!

Takođe, primećeni su i padovi kvota u kladionicama vezanim za utakmicu Smederevo - Kabel. Ukoliko se istragom utvrdi da je bilo sumnjivih radnji, vinovnicima bi usledila žestoke kazne - oduzimanje bodova ili selidba u niži rang takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading