VAZURA OTVORIO DUŠU: Živković nas je ukopao, ali vraćamo dug. Spremamo kamere za Skenderbeg!

Autor: b92.net, Republika

Sport

19.09.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je da su crno-beli isplatili deo duga Apolonu za transfer Andrije Živkovića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vazura o dugovima crno-belih

Crno-beli su izgubilli spor sa grčkim klubom koji je vodio pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). Partizan je prema presudio morao da plati 2,5 miliona evra. Partizan pre nekoliko godina nije prodao mladog vezistu Apolonu, a kiparski klub je poveo spor pred CAS-om.

 - Partizan je isplatio 1,7 miliona evra Apolonu za Živkovica, ostalo je da platimo jos 800.000. Platićemo još 500 sledećeg meseca i ostaje 300.000. Ukupao nas je taj dug, ali ga se oslobađamo - rekao je Vazura.

On je istakao da će Partizan do utakmice u Ligi Evrope sa Skenderbegom postaviti 75 novih kamera. Kamere se postavljaju iz bezbednosnih razloga, da bi se sprečili izgredi na stadionu.

- Koštalo nas je 98.000 evra u kešu i još 50.000 kroz reklamu. Naručene su i nove kapije, sa radovima će koštati oko 600.000. Kamere odmah zumiraju lica i odmah može da se idenrifikuje svako ko nešto baci ili uradi bilo šta - istakao je Vazura.

Partizan gostuje Skenderbegu 19. oktobra, a albanskog šampiona će u Beogradu dočekati 2. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading