Srbin nije u kratkoročnim planovima Atletika: Šaponjić ide na pozajmicu!

Autor:

Sport

15.10.2019

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Šaponjić je ovog leta potpisao za Atletiko Madrid, za koji je čak i igrao tokom pripremnog perioda, ali kako je zvanična sezona počela, mesta za njega nije bilo u ekipi Dijega Simeonea.

RepublikaFoto: twitter.com/Atlético de Madrid
Ivan Šaponjić

Kako sada stvari stoje, neće ga imati sve dok je Argentinac trener "jorgandžija", stoga Atletikova uprava razmišlja koji je sledeći korak kada je ovaj zlatni "orlić" sa Novog Zelanda u pitanju.

Madriđani su platili 500.000 evra za dovođenje Šaponjića, a španski mediji su pisali da je transfer dogovoren kada je Jan Oblak produžavao ugovor sa Atletikom jer oba fudbalera imaju istog agenta.

Srbin je od početka sezone samo dva puta bio na klupi, pa zbog toga madridski As piše da je plan "jorgandžija" da ga u januaru pozajme negde gde će imati minutažu.

Glavni problem za Šaponjića, koji bi u Kupu Kralja dobijao priliku, upravo je promena sistema ovog takmičenja, jer se do prošle godine igralo po formatu dve utakmice, a od sada više nema revanša, te ni prostora za kiks, pa tako nema ni eksperimentisanja sa mladim neafirmisanim igračima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading